www.academic-writing » Informative and interested blog having valuable information regarding the subject matter. You did a wonderful job, keep your chin up.
ajis » baby dah lahir ke lom?? kalau dah lahir msg aku....layan....
misha » salam sume....selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak, semoga beroleh keberkatan.
ajis » bile ko nak update blog ko ni...lama dah aku tunggu..
Glo » congratulation dilla & azhar!even aku jauh kat sarawak tapi,aku akan selalu mendoakan kau dan azhar....
Glo » congratulation dilla & azhar!even aku jauh kat sarawak tapi,aku akan selalu mendoakan kau dan azhar....
ajis » salam..roy, sabtu ni 10.10.09 aku turun KL, kalau ko ade turun KL, boleh kite jumpe..
ajis » Utk pengetahuan ko, aku akan turun KL ari jumaat ni, so harap petang jumaat ko boleh luangkan masa berbuka bersama aku di KL
ard » hehe.. itu utk security ajis..
ajis laki dila » apehal susah nak sgt nak masukkan komen ni, huhu. Aku x minat MJ, aku tetap minat Amy Search..kikii
sync » haji..
sync » dato...bz ka?wakakakaka..
JeMy » Salam.. En Ard.. SY tgh Kerja Baru skrg.. URGENT.. Please inform klo ade jwtan kosong area KL.. Gomen di galakkan... Hahaha
azezul » bile ko nak update blog ko ni, aku nak tau jugak aper aktiviti ko... huhu
ajis laki dila » aper criter?? Senyap jer... cuti 2 hari x balik kmpg ker?? arini aku balik kampung
ajis laki dila » Roy, ko punyer blog ni macam susah la nak tinggalkan comen, aku pun x tau kenape
ard » hahaha
ajis laki dila » Roy... kok yer pun masukkan gambar nak g joging, jangan la TAHAN NAFAS... hehe
FAIZ » hi awak...jom join nih...ade macam macam aktiviti seperti contest khas untuk blogger...
ard » tapi kita boley try nti. ko halo-halo aku ek.. but make sure buat appointment dulu ek, dan kita pastikan boss ko ngan boss aku outstation waktu tu
ard » Ada Ayrissa.. layout nie aku cilok ntah kat mane ntah.. tapi aku dah byk modified. kalau ko pakai Blogdrive bleh lah ambik layout aku nie . tp kalau blogspot aku x pasti ia support atau tidak
Ada Ayrissa » *** SANGGUP BELANJA
Ada Ayrissa » Ard Ali, leh x ko ajor aku camner nak wat layout yg lain dr yg lain cam layout blog ko neh...huhu... kalo ko murah hati nak ajor aku, aku sanggup 5 bijik mc'chicken kat ko... seriyesss!!!
ard » salam wanayu, blog lordard tak pernah hilang. cuma blog nye aje yg tidak gua aktifkan. banyak kenangan kat 'umah' lama tu.. hehe
Wanayu » Salam Dato..Hemm saya melawat ke blog dato slps blog lordard hilang dipandangan..apa cerita sekag nie
ard » okay.. aku dah modified kedudukan template nie atas nasihat puan dilla kite nie
ard » hehe makan meggi je la, survive sket.. esok boleh jadi teladan pada anak2. hahahahaha..
ajis laki dila » oii!! xkan makan maggi jer kot yer pun nak simpan duit kawen..... huhu
dila bini ajis » memang aku tak puas hati..pasal kecik sgt blog ko ni..hahahah
ard » w'slm jemy.... ko org first tag kat tgagboard aku hehe
JemY » Salam tuan Umah... Assalammualaikum....